Header
De kadootjes worden geleverd in een handgemaakt kadozakje. Kijk op de pagina "Complimentjes & Verpakking" voor de mogelijkheden.

Disclaimer voor gewoon-omdat.nl

Gewoon-omdat (Kamer van Koophandel: 14095187), hierna te noemen Gewoon-omdat, verleent u hierbij toegang tot Gewoon-omdat.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Gewoon-omdat behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

Gewoon-omdat spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Gewoon-omdat.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Gewoon-omdat. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Gewoon-omdat nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Gewoon-omdat.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Gewoon-omdat, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Leo Buscaglia
Oorbellen
Ringen
Armbanden
Kettingen
Tassenhangers
Broches
Sleutelhangers
Boekenleggers
Mandalastenen
Troostkadootjes
horizontale lijnen
vertikale lijnen
vertikale lijnen R
horizomntale lijnen R

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2017 gewoon-omdat - All rights Reserved - developed by Moonen Fotografie